Yoon Ahn visar upp färgglad AMBUSH x Nike Air Force 1 Low

Succé-samarbetet fortsätter med färg i fokus

Den hypade designern Yoon Ahn har med hjälp av unika silhuetter och smakfulla smycken stärkt sin plats som en av modevärldens hetaste namn. Hennes märke AMBUSH står ut som hennes kanske allra mest omtalade verk, och har under åren samlat på sig en rad olika samarbeten med jättar som Beats By Dre, Reeses’, och givetvis Nike. De sistnämnda står idag i rampljuset när Ahn tog sig till Instagram för att visa upp ett nytt par Air Force 1s.

Skon behåller en del igenkännbara drag vi sett från tidigare samarbeten, inte minst den tredimensionella Swooshen som sträcker sig ända ut från hälen. Modellen håller sig simpel med ett heltäckande grönt läder som inte är allt för skrikig eller banal, med enstaka gula inslag på bland annat just Swooshen, lacetabsen, och hälen. Färgställningen känns väldigt atletisk och för direkt tankarna till brasilianska sportlag.

Hittills finns ingen information kring produktens release, men om Yoon fortsätter i samma trend som med tidigare släpp kan vi troligtvis förvänta oss ännu en färgställning i den närmre framtiden i samband med en global release.

Följ DOPEST för mer info om kommande släpp!