Youzie presenterar sig på "Right Now"

Släpper debutsingeln efter populära "Chit Chat" med Denz

Idag släpper Youzie sin första singel vid namn ”Right now”. Youzie är endast 17 år gammal och kommer från Rågsved i Stockholm, som av många anses vara södra Stockholms hiphopcentrumn som producerat flera framgångsrika och talangfulla rappare.

Under hösten 2022 exploderade låten ”Chit Chat” på sociala medier. Veteranen Denz gjorde den storstilad tillsammans med nykomlingen Youzie, där den otroligt catchiga delen ”Allt jag hör är bara … för det smattras… Nananana” gick viralt på TikTok. Låten peakade på #4 på Spotifys Top 50 och har i dagsläget över 75 000 creations på TikTok.

Nu följer Youzie upp succén med den egna låten ”Right Now”, proddad av Fu3go som tidigare producerat bl.a ”Grannar” och ”2A” åt ADAAM. Youzie visar upp en lekfull stil bakom micken och hans karisma, melodispråk och flow hintar om en artist med en mycket ljus framtid framför sig.

Även den här gången visar Youzie upp talang för melodier. I hooken hör vi honom säga ”Du är keff. Vem vare som sa det? Han trodde att jag skulle ta åt mig och bli galen. Den som sa det han var det, jag streamade 100 lax på första dagen” som sedan kickar igång i en fartfylld refräng. Redan efter första låt-lyssningen sätter sig raderna på hjärnan och man bär med sig låten resten av dagen.

Det ska bli spännande att följa Youzie’s resa på hiphopscenen, och första singeln ”Right Now” är minst sagt ett bra startskott.