Yung Lean hintar om nytt album på nya singeln ”Trip”

Från Starz till Stardust?

Yung Lean är tillbaka med singeln “Trip” och det första musiksläppet sedan “Chandelier” från slutet av förra sommaren. Efter att under december månad uppträtt med en hyllad Skandinavien-turné med avstamp på bland annat Fållan i Stockholm, fortsätter han på nya “Trip” att bevisa att han är helt unik i sitt musikskapande.

Nya “Trip” visar onekligen upp ett snabbt och "gladare" sound, som att går att känna igen från temat från de senaste singel-släppen. Beatet är fångande och vi får bland annat höra Yung Lean lägga raderna: She in the shower getting dressed she smell like peppermint / Count them benjamins stars made of cinnamon / I feel like 50 Cent I’m hated yes by many men

Dessutom  släpper Leandoer en tillhörande musikvideo regisserad av Gus Reichwald med flertalet klipp i typisk Yung Lean-estetik. Nästan ännu mer intressant är att i beskrivningen till videon, ser vi texten “Pre-Save 'Stardust' out April 8th” vilket för den uppmärksammade är det inledande ordet på nya “Trip”. Gissningsvis är namnet "Stardust” också titeln på en kommande EP, och/ eller längre projekt med en release senare i april. 

Lyssna på nya "Trip" av Yung Lean här nedan!