Yung Lean Wings of Desire

Yung Lean kurerar stort evenemang med konst & musik i London

I höst intar Yung Lean O2 Academy Brixton i London för en egenkurerad kväll fylld av livemusik och konst, med väldigt speciella gäster och uppträdanden, konstutställningar, pop-up-shop med mera.

Yung Lean presenterar stolt ”Wings of Desire” – hans första specialkurerade evenemang med livemusik och konst, som kommer till Londons O2 Academy Brixton den 21 november 2018. Headline är Yung Lean själv. Utöver det kommer ”Wings of Desire” bjuda på en otrolig line-up av speciella gäster och uppträdanden, såväl som konstutställningar, en pop-up-shop med exklusiva ”Wings of Desire”-prylar och mycket mer som kommer avslöjas längre fram.

Som en av de som format soundet och kulturen inom left-field-hiphop sedan genombrottet 2013, har Yung Lean alltid trivs i det oväntade. ”Wings of Desire” är ännu en markering från den svenska artisten, som ruskar om förväntningarna och gör saker på ett annat sätt än samtida artister. Med det här evenemanget siktar Yung Lean på att bjuda in folk ännu mer i världen han har skapat, som började som en viral hit och har resulterat i tre independent-släppta studioalbum, inklusive hyllade ”Stranger” från 2017.

Efter att ha sålt ut Roundhouse i London och Albert Hall i Manchester på turné med ”Stranger”, blir ”Wings of Desire” Yung Leans största headlineshow – och hans enda framträdande – i Storbritannien under 2018.

Biljetterna släpps på fredag den 15 juni via Metropolis Music, mer info om eventet här.