Yung Lean’s Sad Boys fortsätter samarbetet med Converse i ny kollektion

Bestående av ett par Converse One Star, en T-shirt och ryggsäck.

Förra året kunde vi se svenska rapparen Yung Lean och Sad Boys samarbeta med Converse i det mycket omtyckta släppet av en Converse One Star. Då kunde vi se den limiterade "Toxic"-modellen med sin svarta bas och neontäckta sula. Idag meddelar de om ännu ett nytt samarbete - och den här gången är även Bladee en del utav kollektionen.

Minikollektionen går under namnet "One Wish" och består av ytterligare en designad variant av Converse One Star-modellen. Yung Lean och Bladee har tillsammans designat en sko som ska förmedla hur de ser världen, nämligen “troubled, but beautiful.”

Skon syns ännu en gång täckt i svart tyg, men med reflekterande silverfärg och den klassiska stjärnan längs med sidorna. Tillsammans med en vit tå och snören syns även en “Wish”-teckning utav Bladee på den svarta lädertäckta plösen. På skons häl syns Sad Boys-loggan i utstickande rödorange. Även under loggan finns under skon, som är skriven i vit text över en blå sula.

Tillsammans med detta släpps även en vit T-shirt med silverdetaljer och en svart miniryggsäck. Kollektionen kommer att släppas den 28 augusti på Sadboysgear.com. Kolla in videon nedan!