Z.E & Dree Low återförenas för första gången sedan 2017 på ”Ingen Kommentar”

Nu kan fansen släppa alla misstankar om en eventuell beef mellan rapparna

Tidigare i veckan möttes Sveriges hiphopfans av en, för många, oväntad nyhet. Då delade nämligen artisterna Dree Low och Z.E en bild tillsammans på sociala medier - och avslöjade att de hade ett gemensamt samarbete på väg. Att det överraskade många beror på att det länge ryktats om en beef mellan artisterna, på grund av spänningar mellan förorterna Husby och Tensta (som är hem åt Dree Low, respektive Z.E).

När Dree Low och Z.E återförenas utgör det första gången vi hör de tillsammans sedan 2017 när de släppte hitlåten "För Laxen". Efter över tre år återvänder de nu med ett nytt collab på låten "Ingen Kommentar". Det är något som glädjer fansen som nu kan släppa alla misstankar om en eventuell beef mellan rapparna.

 

"2021, vi kommer dit för bäza / 2020 motgångar, kom, bror, vi härdar / Japp industrin, vi äger den i särklass / Dree day, Z, Maybach cashad"

 

”Vi har en banger t er släpps väldigt snart" skrev Dree Low när han hintade låten på sin Instagram-story. Och vi kan inte annat än att hålla med. Vi hör artisterna leverera sina distinktiva flow över ett rått beat producerat av den Grammisnominerade Straynané. De rappar om råttor som sprider rykten, lojalitet samt vikten av att hålla cirkeln stängd - med en riktig "No New Friends"-mentalitet.

Lyssna på "Ingen Kommentar" med Z.E och Dree Low nedan!