Zalando delar kampanj med Pusha T, Robert Lewandowski & Alexia Putellas

Kampanjen "Your Best Is Yet To Come" innehåller även digitala entreprenören Caro Daur bland namnen som deltar

Zalando, en ledande europeisk onlineplattform för mode och livsstil, fortsätter sina ansträngningar att inspirera människor att upptäcka och uttrycka sig genom sport genom att lansera sin nya stjärnspäckade kampanj ”Your best is yet to come”, som uppmuntrar alla att modigt dyka in i olika sportdiscipliner utan rädsla för att misslyckas.

När förväntningarna i Europa ökar inför OS och EM, välkomnar Zalando sina kunder att delta i den kulturella rörelsen och engagera sig i sport på ett sätt som speglar vilka de är. Kampanjen följer toppidrottare, inte på deras vanliga spelplan där de presterar som bäst, utan istället när de möter oväntade utmaningar inom fotboll, fitness och löpning.

Sportentusiaster bjuds in för att knyta an till Robert Lewandowski, en av sin generations mest framstående fotbollsspelare; Alexia Putellas, kapten för FC Barcelona Femení och Spaniens nationella damfotbollslag; mode- och fitnessentreprenören Caro Daur; eSports-stjärnan Ebru Önal samt den Grammy-nominerade artisten Pusha T för att hitta självförtroendet att omfamna olika förmågor tillsammans.

”Att arbeta med Zalando på kampanjen ’Your best is yet to come’ har varit en fantastisk upplevelse. Det stämmer perfekt överens med min tro att sport inte bara handlar om tävling, utan om att ständigt förbättra sig och nå nya höjder utan rädsla för att misslyckas. I fotboll, liksom i livet, handlar det om att gå framåt och förbättra sig varje dag. Denna kampanj påminner oss om att våra bästa stunder fortfarande ligger framför oss och uppmuntrar alla att omfamna resans upp- och nedgångar”, säger Robert Lewandowski.

Någon som inte är en professionell atlet men som ändå har en professionell inställning till sin träning är rapparen Pusha T, som kompletterar uppsättningen av kändisar i kampanjen.

”Som någon som alltid har satt höga standarder både i min musik och min fitness, representerar denna kampanj alla oss som söker att växa. Jag har mött många utmaningar i mitt liv, men det första steget för att övervinna dem börjar med att tro på sig själv. Denna kampanj handlar precis om det”, säger Pusha T.

Spana in videon för kampanjen på Youtube ovan!