Bavé, Jelassi & Nápoles deltar i pop-upen ARENA by Zalando

En unik butiksupplevelse i Stockholm tar hjälp av de tre artisternas egna stilar – läs om adress, öppettider & mer här

Zalando, den ledande e-handelsdestinationen för mode och livsstil, är stolt över att presentera ARENA by Zalando, sin första fysiska pop-up för streetwear i Stockholm. ARENA by Zalando utlovar en upplevelser som förenar Zalandos streetwear-mode med kulturellt engagemang genom en unik koppling till svensk populärkultur.

För att inviga initiativet meddelar Zalando att en serie exklusiva partnerskap kommer att ta plats på pop-upen med tre framstående musikartister: Grammis-vinnaren Bavé, rapparen & skådespelerskan Jelassi, samt Grammis-nominerade artisten & klubbpersonligheten Nápoles. Under en treveckorsperiod kommer varje artist att kurera butikens atmosfär och utbudet, där de låter sin personliga stil och kreativt genomsyra lokalen.

“Streetwear har alltid varit närvarande i min omgivning och jag ser fram emot att sätta min prägel på pop upen och presentera min tolkning av den miljö jag växte upp i, både musikaliskt och estetiskt”, säger Bavé.

Bavé är först ut och kommer att sätta sin touch på pop-upen från och med idag, fredagen den 3:e maj 2024.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Bavé (@bavebavebave)

Efter Bavé följer Nápoles och sedan Jelassi.

”För mig går streetwear hand i hand med personligt uttryck och därför ser jag fram emot att bjuda in till min tolkning av pop-upen, en plats där man känner sig välkommen och inspirerad”, säger Nápoles.

“Jag ser verkligen fram emot att möta människor i pop-up. Det är inte varje dag man får chansen att vara med och öppna en. För mig är kläder ett sätt att uttrycka mitt humör – om det är en bra dag syns det, och samma sak gäller för en dålig dag. Vi borde känna oss fria i vad vi bär närmast våra kroppar. Jag hoppas att vi kan inspirera och ge ny energi åt Stockholms streetwear-scen”, säger Jelassi.

ARENA by Zalando lovar en fördjupande resa in i världen av lokal streetkultur, med kuraterade streetwear-utbud, exklusiva produktlanseringar, fängslande utställningar av konstnärer som Axel Wahl och Nikki Sherridan, interaktiva workshops ledda av Port Au Mansa och Wawa Print Shop, samt fängslande beats av DJ:s som Mixing Dots, DJ Fredrika Ribbing och Bianca b2b Heavenly Motha.

“Vi är mycket glada över att för första gången utöka vår fysiska närvaro i Stockholm och bli en del av denna pulserande gemenskap. Som ett bevis på Zalandos engagemang för den lokala streetwear-scenen är vi entusiastiska över att samarbeta med de talangfulla svenska kreatörerna, som var och en bidrar med en autentisk touch till evenemangen”, säger Fabio Baum, chef för Norden och Benelux på Zalando.

”Kunderna kan förvänta sig en dynamisk atmosfär där mode, musik och konst vävs samman för att skapa en interaktiv upplevelse för att främja kreativitet och fira den lokala svenska streetwear-kulturen”

Kaffekännare kan också unna sig en kopp premiumkaffe från Lykke som lägger till en extra touch av njutning till upplevelsen. ARENA av Zalando skapas i samarbete med den svenska kreativa byrån Studio Bon och är temporärt beläget i Stockholms hjärta på St. Paulsgatan 22A med öppettider på torsdag-lördag från 3:e maj till 29:e juni.

För ett detaljerat schema av eventen och samarbetena samt mer information, besök www.zalando.se/arenabyzalando.