• Foto: Sony / Sommer House
  • Foto: Sony / Sommer House

Zara Larsson släpper första singeln på egna skivbolaget

Börjar året med 80-talsklingande ”Can’t Tame Her” från kommande fjärde albumet

I diskussionen om Sveriges största popstjärna börjar Zara Larsson bli en av de mest rutinerade kandidaterna. Sedan debutsingeln ”Uncover” släpptes 2013 har hon släppt flertalet internationella hitsinglar. ”Lush Life”, ”Never Forget You” och ”Symphony” med Clean Bandit är bara några exempel som streamats över eller närmare en miljard gånger på Spotify.

I somras tog hon nästa stora steg i karriären genom att starta egna skivbolaget Sommer House, som i USA kommer att distribueras i samarbete med Epics Black Butter medans Sony Music Sweden sköter hemmaplanen. Sedan 2011 har Larsson varit knuten till Ten Music Group och i en unik deal tar hon även med sig hela sin katalog över till nya Sommer House. Nu kommer första släppet för den nya eran, ”Can’t Tame Her”.

Låten är producerad av Danja som bland annat jobbat med Timbaland och Justin Timberlake. Det märks i den lyxiga ljudbilden som påminner om Max Martins produktion på The Weeknds ”After Hours”. Bombastiska synthar och trummor ger en 80-talskänsla som kompletteras med en catchig hook.

Lyssna på ”Can’t Tame Her” nedan!