Z.E släpper sitt debutalbum "Min penna blöder"

Z.E teamar upp med artister som Dani M, Cherrie, Denz, Adel & Thrife i debutalbumet "Min penna blöder"

Z.E har på kort tid en av landets hetaste rappare. Den unga västerorts rapparen slog igenom med hitsingeln Caramel. Det följdes upp av gästinhopp på singlar som För Laxen och Cherries hitsingel 163 För Evigt, som idag fick en remix med Kehlani.

Därefter släpptes Z.E Nånting av nada och Pengarna de bränns. Han avslöjade att debutalbumet skulle släppas i början av året.I år har han släppt singlarna Bara vi” med Denz och ”Allt e mitt” som släpptes förra veckan och som har över 500 000 visningar på YouTube! Siffror som bevisar att 23-åringen på kort tid gått från att vara en lokal favorit i västerort till att bli en av landets mest populära artister. Förutom att Z.E blivit mer populär för varje släpp, så bevisar han också att han även blir bättre för varje gång. Något som blir tydligare i albumet ”Min penna blöder”.

Albumet innehåller 14 spår, i fjärde spåret Sanningen återförenas han med Cherrie. Utöver det gästas han av Thrife, Adel, Denz, Dani M, Biggie Juke, Simon Superti & Enes. Många av låtarna är producerade av Simon ”Prodotto di Superti” samt Savvas och producenten Straynané står för 4 låtar i albumet. Han har tidigare producerat de tidigare singlarna ”Nånting av nada” och ”Pengarna de bränns”.

Trots att Z.E bara är i starten av sin karriär har han med debutalbumet bevisat att utvecklingskurvan fortsätter spikrakt uppåt, något som tillsammans med hans starka fanbase gör att det inte går att räkna bort Z.E i år!