Zlatan skadad igen – Säsongen kan vara över

Efter en säsong fylld av frånvaro åkte Milan-strikern på ännu en skada under helgen, uppges ha problem med vaden

Under en uppvärmning för att bytas in mot Lecce i lördags högg det till vaden för Zlatan Ibrahimovic, 42. Inhoppet mot slutet av matchen var tänkt att bli en comeback för lagkaptenen, som nyligen återhämtat sig från ett återkommande problem med knät. Knäskadan höll honom borta majoriteten av 2022 och krävde en större operation, något han tampats med effekterna av till och från sedan dess.

Varken Milan eller Zlatan själv har uttalat sig om läget än så länge, men den italienska tidningen Corriere Della Sera kommenterade att skadan såg oroväckande ut.

”Han gick tillbaka till omklädningsrummet haltande och med smärta. Det ser allvarligt ut, hans säsong kan vara över”

Milan ligger just nu femma i den italienska tabellen, men är fortfarande med i kampen om toppen då de bara är fem poäng bakom ligatvåan Lazio. Dessutom väntar en historisk semifinal i Champions League mot Milano-rivalen Inter, vars första möte spelas på San Siro onsdagen den 10:e maj. Om Zlatan hinner med en mirakulös återhämtning till semin återstår att se, men är det något hans karriär har lärt oss så är det att vi ska förvänta oss det oväntade.