21 Savage anklagad för att ha lurat Adin Ross på $250.000

Rapparen gästade den populära streamern för att spela kort – då märkte tittarna att 21 verkade använda sig av olagliga metoder

21 Savage har varit på något av en stream-turné under den senaste tiden, då han nyligen gästade Kai Cenat för att spela Madden NFL. Då spelade de om rejält mycket pengar (vilka Kai förlorade), vilket även stämde när Savage gästade Adin Ross för att spela kort.

Savage låg 400 000$ back när fans i chatten på Kick, där streamen hölls, började notera att rapparen valde vad som verkade vara ett ”markerat kort” medan Ross vände sig bort. Det innebär att han, eller någon i hans team, lämnat något typ av märke på specifika kort för att Savage ska veta vilka han borde välja. Efter detta uppmärksammades i chatten vann rapparen 250 000$, innan Ross läste varningarna i chatten och konfronterade honom.

Savage nekade till allt och Ross vek sig ganska fort, men i efterhand har internet reagerat starkt. Rapparen har kallats för ”patetisk” och anklagats för att medvetet ha försökt lura streamern på pengar. Kai Cenat bekräftade dock i en stream att Adin Ross ska ha fått pengarna tillbaka av 21 Savage efter att sändningen tog slut, vilket hittills är en av få kommentarer vi fått från vare sig Ross eller Savage.

Det ska tilläggas att falska screenshots även har dykt på vad som sas vara en borttagen Instagram Story från 21 Savage, där han bland annat skriver att Ross är portad från Atlanta. Streamern har dock gått ut och dementerat dessa rykten och istället berättat att Savage bad om ursäkt för situationen. Enligt Ross ska Savage dessutom ha erbjudit honom att besöka Atlanta, något som han förväntas filma och lägga ut som en vlogg i framtiden.