Foto: Drake via Instagram

Se 21 Savage på scen utomlands – För första gången

Den Atlanta-baserade rapparen har aldrig tidigare kunnat lämna de amerikanska scenerna

Nyheten att 21 Savage riskerade att deporteras från USA slog ned som en bomb under 2019, när han arresterades av den amerikanska tullmyndigheten och det avslöjades att han inte var amerikansk medborgare, utan engelsk. Det uppdagades då att rapparen var född i London och spenderade sina tidiga år där, innan han med sin familj illegalt immigrerade till Atlanta.

Som en följd av detta har 21 Savage aldrig spelat live utanför USAs gränser, något som det nu ser ut att bli ändring på då han fick amerikanskt medborgarskap i helgen. Det firades direkt med att han hoppade på flyget till Toronto för att göra Drake sällskap på scen, under lördagskvällen den 7:e oktober.

Efter en man annonserade Savages nya medborgarskap tog Drizzy över och introducerade Her Loss-kollaboratören till publiken, som sedan sjöng den kanadensiska nationalsången tillsammans med duon innan de körde några av sina gemensamma låtar.

Detta kommer kort efter att 21 Savage teasat sin återkomst till London under samma dag, med en video på sin Instagram tonsatt av Skylar Greys klassiker "Coming Home". Enligt ett pressuttalande till Billboard är detta en bekräftelse på att Savage kommer till England inom kort, vilket såklart även startat rykten om att en första Europaturné kan vara på gång.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @21savage