21 Savage avslöjar film om sitt liv med Donald Glover i huvudroll

'American Dream: The 21 Savage Story' har även Lucas från 'Stranger Things' i rollen som en ung Savage – se trailern här

UPPDATERING 8/1-24 20.50 

När vi bara trodde vi skulle få den kortaste av teasers överraskade 21 under måndagskvällen genom att släppa den första officiella trailern till American Dream: The 21 Savage Story. Trailern, som delvis tar formen av en musikvideo för en osläppt och onämnd låt, är över fyra minuter lång och visar flera aspekter ur rapparens liv med gästroller från kända ansikten som Druski och Jabari Banks i rollen som Metro Boomin. Spana in den ovan!

ORIGINAL PUBLICERAT 8/1-24 11.25

Det är inte många rappare som kan matcha livshistorian 21 Savage har att berätta. Han föddes i Storbritannien men flyttade tidigt till USA och växte upp i Atlanta. Där övervann han fattigdom och gängkriminalitet för att till slut nå toppen av rap-gamet och bli en ikonisk figur för hela genren, samtidigt som han hjälpt sitt community på hemmaplan.

American Dream: The 21 Savage Story kommer nu ta den historien till vita duken då filmen porträtter rapparens liv, med Donald Glover (Childish Gambino) och Caleb McLaughlin (Lucas i Stranger Things) i huvudrollerna som den vuxna respektive unga Savage.

Projektet har varit beryktat under en längre tid, särskilt sedan Savage blev en officiell amerikansk medborgare och nu kan turnera utomlands för första gången, vilket såklart även öppnat upp nya affärsmöjligheter. Under helgen delade 21 Savage med sig av den första bilden från projektet med sig själv och de två skådespelarna i full ”utklädnad” i rollen som rapparen.

Mer information har vi inte just nu, men 21 Savage har lovat att fans kommer att få se mer ”inom kort”. Så länge kan du se honom i den nysläppta musikvideon till Travis Scotts ”Topia Twins”.