23 släpper nya albumet ’08 ZOO’

Innehåller populära singeln ”Trapper Of The Year”

23 har på kort tid gått från att vara en nykomling på svenska rapscenen till en av landets mest uppskattade. Han har ett igenkännbart sound genom sin utstickande röst, men även med musikproduktionerna som ofta är hårda och använder tunga 808's. 2021 har varit hans största år hittills och han har haft hits som "Savastano" och "Beauty & The Beast" - som bland annat cirkulerat på appar som TikTok.

Idag släpper han sitt andra album, 08 ZOO, som följer upp debutskivan Feelings från tidigare i år. Soundet som introducerades på några av 23's första släpp, bland annat på "Scorpio", är något som har följt rapparen genom majoriteten av hans musik. Det är ett hårt sound med influenser från Drill i produktionen, vilket hörs tydligt på de slående basgångarna. Även nya skivan bjuder på denna ljudbild, och första låten "08 ZOO" har den klassiska 23-känslan.

Detta album är till störst del producerat av Shenzi Beats, men vi hör även produktioner från Matte Caliste, 01an och Rozeno. Med på skivan finns de tidigare släppta spåren "Trapper Of The Year" "Paranoia" och "Regnar", där den sistnämnda gästas av BL's Awave.

Lyssna på nya albumet 08 ZOO av 23 nedan och se vad du tycker.