• Foto: Dopest / Art by Esse
  • Foto: 2M

2M surprise-släpper ”HOW I FELT”

Drillogen är tillbaka med årets andra släpp, kunde inte vänta till fredagen

"Fuck it orkar ej vänta till imorgon, HOW I FELT UTE NU" - 2M via Instagram

Sagt och gjort. När 2M postade på sin Instagram under torsdagseftermiddagen var det inga oklarheter kring varför släppet av nya singeln flyttades tillbaka en dag, han kände helt enkelt bara för det.

"HOW I FELT" är producerad av Kezii, som gjort sig ett stort namn på den internationella drill-scenen med produktioner åt New Yorks Sha Ek och brittiska Double Lz (på båda hans freestyles med Daily Duppy och Fumez the Engineer). Beatet lyser av den iskalla känsla som man kommit att förvänta sig från 2M-låtar med en choppad röst-sample, skarpa snares och stenhårda 808:s. Raderna och flowet fortsätter också på den brittiska inspiration Råby-rapparen varit öppen med att han tidigt integrerade i sitt sound.

"Jag var fast i en cell, they don't know how I felt"

På sin Instagram har rapparen inför släppet även teaseat en kommande musikvideo av Framed Music, där tre versioner av 2M syns runt ett bord med mickar, vapen och handklovar. Dessutom syns scener på en man som springer längs gator på nattetid och andra mer filmiska inslag. Musikvideon har ännu inte fått ett release-datum, men håll utkik för uppdateringar på när den släpps.

Lyssna in "HOW I FELT" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!