• Foto: Pressbild
  • Foto: NZINGABOY

NZINGABOY släpper efterlängtade ”Prima”

Efter att ha premiärspelats under vintern i DOPEST Sessions x JBL BeHeard släpps nu singeln officiellt

När NZINGABOY medverkade i serien BeHeard av DOPEST och JBL fick vi höra ett smakprov av en dansant afrobeatslåt med en catchy refräng. Nu släpps den officiellt som "Prima" och blir Jordbro-artistens andra singel för året efter Michel Dida-tolkningen "Höru Mig Bae".

Simon "NZINGABOY" Nzinga har med sin melodistarka röst och avslappnade, naturliga flow blivit en tongivande figur inom den svenska afrobeats-scenen. Han slog igenom i Talang 2019 där han vann tittarnas hjärtan med sin låt "Wakanda" och hans berättelse. Han har växt upp med stamning sedan åtta års ålder, något som musiken hjälpt honom att hantera. Som artist vill han vara en förebild för de som stammar och visa att det går, vilket han visar upp med stolthet på framsidan av nya singeln "Prima", där vi ser texten "Team Stamning" skriven i det nedre hörnet.

Singeln är producerad av Alex Lejonhjärta som även låg bakom "Höru Mig Bae". Han har langat upp ett lätt, ljust och sockrigt beat som osar sommarvibbar. En gitarrsample och mjuka piano-keys drivs av ett nyanserad afrobeat, vilket ger låten den sköna dansanta känsla som vi kommit att förvänta oss när NZINGABOY står framför micken.

Han hälsar även till DOPEST att vi kan räkna med fler singlar under året, så se till att hålla utkik på dopest.se för senaste nytt om NZINGABOYs släpp framöver!

Lyssna på "Prima" och mer ny musik i DOPEST Playlist nedan!