A$AP Rocky, Migos, Gunna & Kodak Black klara för SMASH Festival!

Smash x Stadion intar Stockholm Stadion för en två-dagars festival i sommar

När SMASH Festival introducerade sig för första gången i somras hade man artister som Post Malone och Lil Pump på scen. På plats samlades 18 500 personer, med biljetter som såldes slut sex veckor innan. Efter festivalen frågade vi oss om SMASH var Sveriges nya hiphop-festival? Något man verkligen bevisar inför den andra upplagan av Smash. Den 2-3 juli återvänder Smash, och i år med två dagar på Stockholm Stadion. Denna gång med artister som A$AP Rocky, Migos, Gunna och Kodak Black.

Smash x Stadion – blir en ny omgång av nutida hiphop- och trap-stjärnor. Förutom världsstjärnorna ser vi också svenska Z.E inbokad på festivalen samt J.I.D och det kvinnliga stjärnskottet Saweetie. En lineup som tillsammans streamat flera miljarder. A$AP Rocky och Kodak Black gör även sina första besök i den svenska huvudstaden 2-3 juli. 

Att ha bokat hiphop-eliten till en av Sveriges mest anrika arenor är något som vi är väldigt stolta över, säger Sulekha Daar, pressansvarig, Smash.

I år presenterar man två biljettkategorier: en ungdomsbiljett för dig från 13-18 år och en för dig över 18 år. Detta görs för att så många som möjlighet ska kunna ta del av årets musikfest. Speldagar, spelschema och endagsbiljetter kommer presenteras närmre evenemanget. De som inte var snabba på att kamma hem biljetter vid förra årets festival fick fort ångra sig, så missa inte chansen att se några av världens hetaste artistnamn under SMASH festival 2-3 juli. 

Biljetterna släpps den 7 mars via eventim.se. Missa inte!