ADAAM släpper melodiska "PERSON I NÖDEN"

Har med sig Charlie Bernardo på produktionen för årets första släpp – talar direkt till andra personen i en relation som togs för givet

ADAAM är tillbaka med årets första släpp, som följer upp ett starkt 2023 där han bland annat släppte albumet TRAPEN TILL RADION som blev 1:a på albumlistan och stora hiten ”17” som blev 1:a på singellistan.

”PERSON I NÖDEN” är skriven av ADAAM själv, och producerad av den rutinerade Charlie Bernardo som tidigare jobbat med artister som STOR, Madi Banja och på senare år Thomas Stenström. 

“Person i nöden har varit en av mina favoritlåtar sen vi skrev den. I den här låten öppnar jag upp mig och berättar hur jag känner kring en relation, och hur det känns att ha tagit någon för givet. Jag kommer aldrig sluta att vara jag, oavsett hur djupa texter jag skriver. Men jag känner att med denna låten så tar jag steget mot en mognare publik”, berättar ADAAM.

Singeln är en lika delar kärleks- som ångestfull låt med mjuka melodier blandade med Bernardos pop-fusion på produktionen. En kärlekshistoria som håller sig i samma kategori av ADAAMs sound som hörts på tidigare släpp som ”Pick Me Up”.

Lyssna på ”PERSON I NÖDEN” och mer ny musik i DOPEST Playlist!