Petter hoppar på remixen av ADAAM – ”Södermalm”

Ett oväntat men spännande samarbete

2022 har varit ett aktivt år för ADAAM som har hunnit med att släppa albumet Myror i brallan som blev 1:a i Sverige, samarbetet ”FAKKA UR” med LOAM (också 1:a i Sverige) samt en sommar-turné över hela landet som avslutades på Way Out West i Göteborg inför en kokande publik.

Efter sommaren släppte ADAAM låten ”SÖDERMALM” som är en hyllning till stadsdelen med samma namn och nu kommer remixen av låten med ingen mindre än Petter, som har en stark koppling till söder.

”Första gången jag hörde Södermalm gillade jag låten väldigt mycket, jag insåg också att ADAAM är en väldigt talangfull artist och det är en ära att få arbeta med honom, säger Petter om låten och samarbetet.

ADAAM utvecklar:

”Petter är en rappare som har inspirerat mig mycket, både musikmässigt och business-mässigt. När jag hörde att han ville hoppa på remixen kändes det som en stor komplimang från en legend i gamet. Hur han som OG-rappare ser på mig som newschool-rappare och diggar det. Så det är en riktigt stor grej för mig att ha med honom på remixen och jag tror det är en riktigt stor grej i hiphopsverige också.”

Lyssna på remixen i DOPEST Playlist nedan.