LOAM och ADAAM går samman på singeln “Fakka ur”

Tredje singeln från LOAMS kommande debut-EP ”X”

I dag går de unga stjärnskotten LOAM och ADAAM ihop för ett något oväntat, men inte desto mindre intressant samarbete. LOAM slog igenom ordentligt hösten 2021 med låten “Medvetslös” som snabbt gick upp mot topp 10 i Sverige på Spotify, och gick varm på TikTok. Han har blivit känd för sin mystiska svarta mask. Nyligen följde han upp succén med ytterligare en festlåt “Fuck mitt eks”. I dag släpper han singeln “Fakka ur”, som gästas av ingen mindre än rapparen ADAAM. 

Märsta-sonen ADAAM har i sin tur utvecklats till en av Sveriges största stjärnor på hiphop-scenen. Nu senast kommer han från albumsläppet Myror i brallan som blev 1:a på den Svenska albumlistan med hit-singlarna ”Birthday” och ”ABTI”, och en nominering till Årets låt på Grammisgalan för succén "TOPP" med VC Barre. Om nya låten “FAKKA UR” berättar ADAAM:

LOAM och jag sågs i studion och så gjorde vi en fest-låt som handlar om att vara på topp och saker som kan komma med det! Låten blev en BÄNGER och vi hoppas alla fans gillar den lika mycket som vi!”

Lyssna på “Fakka ur” med LOAM och ADAAM i Dopest Playlist!