ADAAM smygstartar julen med nya singeln ”WISH LIST”

Sista singeln för året

ADAAM har minst sagt haft ett succéartat år med hans album Myror i brallan samt singeln "SÖDERMALM" som båda var etta i Sverige under en period. Idag är han tillbaka med årets sista singel "WISH LIST".

Nya singeln ger oss julvibbar i form av en julinspirerad produktion av Nezs Beats samt att vi får höra ADAAM diskutera en önskelista till en tjej som står honom nära.

"Jag är inte han som vill skämma bort, jag hämtar sällan nåt men om du stannar Hela året ända till julen då jag hämtar Louis, Dolce Gabbana Hämta shoes med Balenciaga, hämta foodey och enchilada Är det därför du vill vara med en? Måste veta, eyo, svara mig, län"

I samband med låten kommer ADAAM anordna en tävling där fans kan få sina önskningar uppfyllda. Mer info om tävlingen kommer finnas på ADAAMs sociala medier.

Det känns helt rätt att släppa WISH LIST nu till vintern då den har en nice jul-vibe! Vi har alla något vi önskar oss eller önskningar vi vill uppfylla för familj och polare. Jag hoppas Wish list kan inspirera någon att göra det nu inför julen. Jag fick inspiration till låten en sen kväll i studion när jag och producenten Nezs Beats satt och lyssnade igenom massa klassiska amerikanska-låtar något jag tror man kan höra i prodden" - ADAAM

"WISH LIST" avslutar ett oerhört starkt år för ADAAM där han verkligen etablerat sig som en av de största på den svenska hiphop-scenen. Vi är oerhört spända på att se vad ADAAM har att erbjuda under 2023.

Lyssna på "WISH LIST" i DOPEST playlist nedan.