Foto: Pressbilder

ADAAM hyllar ”SÖDERMALM” på ny singel

Låten teasades under Way Out West

I början av augusti spelade ADAAMSpotify 100 Live under årets Way Out West. Då gav han publiken ett smakprov på den osläppta och kommande singeln “SÖDERMALM”. Han avslutade med att ropa: “den här släpps den 26 augusti”

Och nu är dagen kommen. Det är fredag den 26 augusti och “SÖDERMALM” finns ute på alla streamingtjänser. Låten har även teasats på ADAAM’s TikTok inför releasen. Som en kanske kan gissa på låttiteln, är den nya singeln en hyllning till just stadsdelen Södermalm i Stockholm. För produktionen står Philippe och takenoelz. 

“Södermalm är en låt där jag visar upp lite nya sidor av mig, dels är beatet nytt för mig men även auran kring låten, jag har bjudit på en lite skojig vibe genom hela låten. Jag har reppat orten i flera år nu och kände att nu är det dags ge en shoutout till Södermalm och alla som bor där. Låten är det bästa släppet under sommaren enligt mig själv!” säger ADAAM om singeln. 

“SÖDERMALM” blir fortsättningen på ett aktivt år för ADAAM. 2022 har han redan hunnit släppa albumettan Myror i brallan samt singelettan “FAKKA UR” med LOAM. Dessutom har han turnerat runt hela Sverige. 

Lyssna på “SÖDERMALM” med ADAAM i DOPEST Playlist nedan.