ADAAM & VC Barre släpper efterlängtade "TOPP"

Grind Gang levererar ännu en banger

Under de senaste åren har Märsta fött flera unga talanger. Inte minst artisterna i musikkollektivet Grind Gang Music. Medlemmar som ADAAM, VC Barre och D50 har gjort stor succé med flera singlar som gått virala på TikTok. Nu förenas ADAAM och VC Barre på ”TOPP”, en låt med stor hitpotential.

Redan innan ”TOPP” fick en officiell release, var hypen enorm. Samarbetet hade nämligen teasats på såväl Instagram som TikTok. Det här är inte första gången som Valsta-grabbarna förenas. De har tidigare hörts tillsammans på spår som ”Grindar 2” och ”Nuförtiden”. När de går ihop kan man inte annat än ana att det kommer bli en banger.

Den nya singeln ”TOPP” har ett medryckande och nästintill poppigt beat, i högt tempo. Produktionen tycks inspirerade av den franska hiphop-scenen, och är signerade den skickliga NEZS BEATS. På låten rappar de om såväl sin vänskap som vägen upp till toppen – där de nu befinner sig.

Under sommaren har både ADAAM och VC Barre haft stora succéer med musiken. ADAAM släppte nyligen singeln ”A.D.A.M” som i skrivandets stund har över 6 miljoner streams bara på Spotify. VC Barre’s senaste släpp ”Vvvalsta” har snart touchat 5 miljoner streams på Spotify. Båda spåren trendar just nu på TikTok.

Lyssna på ”TOPP” med ADAAM och VC Barre i DOPEST Playlist nedan!