Adel släpper "Skina Remix" som gästas av Kamferdrops

Adel får en oväntad gäst i remixen av hitsingeln "Skina"

För nästan exakt ett år sedan släppte Adel sin debutsingel Skina. Ingen hade anat att låten skulle förändra allt för den då okända Adel. Ett år senare har Adel släppt fler låtar och  singeln Skina streamats mer än 6,5 miljoner gånger på Spotify. Adel är idag utan tvekan, en av landets mest intressanta rappare, något Dopest påpekade i listan Unga Svenska artister att hålla koll på.

På 1-årsdagen av Skina avslöjade Adel via sin Instagram att han skulle fira det med en remix och utmanande alla att gissa vem gästartisten skulle vara. Över 160 kommentarer senare var det ingen som lyckats gissa rätt, när Adel gav ledtrådarna att det inte var en rappare och att personen var från Norge var det nog desto fler som undrade.

Idag släpptes Skina Remix och den otippade gästen är KamferdropsPopartisten slog igenom med covern för  ”Jag trodde änglarna fanns” och släppt låtar som ”Tusen Bitar” och ”En Liten Fågel”. Hon var även med i Melodifestivalen i år 2018 och hamnade på sjätte plats.

Att Adel skulle släppa en remix på Skina med en Melodifestival-aktuell artist för ett år sedan, var det nog inte många som hade räknat med. Men om det är något Adel bevisat, så är det att ingenting är omöjligt.