Aden x Asme släpper Masse-producerade ”Favela”

Duon tillbaka med en ny banger

Rapparna Aden och Asme har under de senaste åren blivit förespråkarna för den nya hip hop-generationen i Sverige. Rapduon från Hammarkullen i Göteborg har fått flera miljoner visningar på både YouTube och Spotify - allt tack vare den digitala spridningen som lett till en internationell och nationell succé. Nu är man tillbaka med en ny efterlängtad singel -"Favela".

Asmes senaste släpp ”No mercy” nådde #1 på Youtubes trendlista, #4 på Spotify’s Sweden Top 50 och gick Guld på endast en månad. Aden x Asme och deras manager som styr deras managementbolag är barndomsvänner och har skapat ett starkt band där dem kommit långt helt på egen hand, utan hjälp från ett majorbolag. BL som är namnet på deras team, gillar att göra det som andra rappare i Sverige inte gör - de satsar stenhårt på deras musikvideos. Till ”No Mercy” åkte dem till LA och mixade miljön i LA tillsammans med videos från Hammarkullen. 

Det som gör duon väldigt speciella är att med hjälp av deras succé även nåtts utanför Sveriges gränser, dem har bland annat jobbat med artister som Afro B och Dun D från UK, även producenter som Ceefigz som bland annat producerat låtar till några av UKs största artister som Fredo, Sneakbo, Yxng bane och D block Europe.

Den senaste singeln är producerad av ingen mindre än Masse Salazar. Tillhörande musikvideo släpps kl 15.00. 

Lyssna på låten nedan!