Aden x Asme släpper låten ”Hammarkullen” tillsammans med Spotify Studio 100

”Låten blir det sista från oss två på ett tag”

Efter ett mycket lyckat singelsläpp med "Starta Vågen" (ni har väl sett musikvideon, producerad av Dopest) så är nu Aden x Asme tillbaka med ännu en låt, och denna gången tycks det vara den sista. Kanske inte för alltid, men på "ett tag", som Aden meddelar på sin Instagram efter att Aden & Asme har tagit beslutet att fokusera på sina individuella karriärer istället för att vara en duo.

Idag blir de en utav akterna som får chansen att spela in en låt i Spotify's Studio 100, och släpper nu singeln "Hammarkullen". Hammarkullen, eller "HK", är för de som är välbekanta med Aden x Asme, platsen där duon växte upp och spenderar mycket av sin tid på. Referenser till detta är ofta återkommande i deras musik och låttexter, inte minst på debutalbumet 12 TILL 12. Det kändes inte mer än rätt att just detta skulle bli titeln på singeln som på något sätt avslutar en era för de två killarna.

Lyssna in nya singeln "Hammarkullen" av Aden x Asme via Spotifylänken nedan. Produktion på låten står IAN & Jens Resch Thomason för.