SNS & adidas Originals lanserar SNS GT II "London"

Sneakersnstuff hedrar Stockholms rave-scen på 90-talet tillsammans med 10 årsjubileumet av deras Londonbutik med ny sneaker

Den 30:e maj lanserar den svenska butiken Sneakersnstuff (SNS) sitt senaste samarbete med adidas Originals, modellen SNS GT II ”London”. Denna utgåva, som är inspirerad av 90-talets ravescen i Stockholm, är den första färgställningen i en ny serie.

”Vår GT-resa med adidas har varit en stor källa till stolthet från allra första början eftersom vi har lyckats att skapa något som kombinerar uppmärksamhet på detaljer, uppmärksamhet på arv och engagemang i samhället. Element som tillsammans skapar en högkvalitativ produkt”, säger Johan Undén, Creative Director på Sneakersnstuff.

”Med introduktionen av denna första i vår adidas Originals SNS GT II-serie vill vi betona det faktum att 2024 är ett stort stort och festligt år för oss. Så med 90-talets ravescen som bakgrund, adidas Originals SNS GT II handlar om fantastiska sneakers och fantastiska låtar”

SNS GT II är inspirerad av Malmö och utrustad med Handball Spezial-delar med en nylonbas, premiumläderfoder och en tå i mocka. Denna release uppmärksammar även 10-årsjubileet av SNS egna Londonbutik, med en kampanj som inkluderar grime-artisten D Double E samt modellen och skådespelaren Deba Hekmat som du kan se på Youtube ovan.

adidas Originals SNS GT II kommer att finnas tillgänglig via SNS-appen och i SNS-butiker den 30:e maj.