Se bilder på adidas & Palace nya löparsko "ZX 10 000 Nature"

En tyst debut under 2022 gjorde att många missade denna jordnära sko – se officiella produktbilder & mer information om releasen

När adidas & Palace introducerade sitt första samarbete under 2014 var det med en fusion av deras respektive erfarnheter inom streetwear & sportsgear, något de fortsatt bygga på genom åren. Under deras SS22-kollektion dök dock en del av samarbetet upp under väldigt mystiska omständigheter, då deras löparsko/sneaker ZX 10 000 lanserades utan någon officiell kampanj.

Tillsammans med matchande friluftskläder och accessoarer var skon en lite flashigare tolkning av klassiska jordtoner, med orangea tillskott till grönt & beiget. Skorna är redo för allt från löpning till hikes i skogen och promenader på stan, något som uppskattades av de fans som fick tag i ett par.

Nu verkar det som att samarbetet likt senast är tillbaka i smyg, då @le.syndrome på Instagram har hittat filer på adidas-hemsida där vi ser nya officiella produktbilder. Det står varken lanseringsdatum eller pris, men i koden finns ett meddelande som uppmanar till att inte ”missa nästa drop”.

Mer information än så finns inte tillgängligt hittills, men spana in bilderna i galleriet ovan och missa inte heller Palace nyligen avslöjade sommarkollektion!