adidas Tango League intar Fryhuset - Nordens bästa talanger gör upp om VM-platser

adidas bjuder in till fotbollsfest och live-framträdanden med Gee Dixon, Naod samt DJ-set med Mack Beats

Nu på lördag den 16 juni avgörs det nordiska slutspelet i adidas Tango League i Stockholm för tredje året i rad. Denna gång intar fotbollstalanger från Sverige, Norge och Danmark Fryshuset i Stockholm och ställs mot varandra i kampen om den åtråvärda Tango League-titeln. I potten ligger bland annat skryträtten att få kalla sig ”Nordens främsta talanger”, men framför allt står platser till VM-finalen i Ryssland på spel för två av turneringens bästa spelare, och ett attraktivt pris för vinnande lag.

Under dagen kommer Fryshusets inomhusarena förvandlas till ett unikt fotobollsmecka där en dam och en herrturnering kommer att spelas på en specialbyggd 5-a-side-plan, Fifa-area, VM-salong där dagens matcher visas. Dessutom sker specialbesök från några av landets främsta spelare.

För att ytterligare bygga upp stämningen kommer det under dagen bjudas på grymma live-framträdanden med Gee Dixon och Naod, samt DJ-set med Mack Beats. Besökare kommer under dagen även kunna testa sina färdigheter i speed-shooting och prova de senaste produkterna från adidas.

Så, boka in lördagen och upplev fotboll och underhållning i toppklass. På tal om Naod-relaterade nyheter, missa inte vår senaste intervju med Rågsveds-rapparen.

Vad: adidas Tango League
Var: Fryshuset, Stockholm
När: 16 juni
Tid: 16.00-21.00
Inträde: Gratis, ingen åldersgräns

Event: https://www.facebook.com/events/992723227568459/