Adoo tillbaka med personliga singeln ”Genom Allting”

En hyllningslåt till hans fru som kom till efter att de tagit sig ur en svår relationskris.

När Adoo förra året släppte singeln Champagne streamade låten platina. Sedan dess har han fokuserat på att lyfta fram sin label Delli Music Group med artister som Zeki, Bori & Suan och Jeaff.

Något han lyfte fram tidigare i vår intervju med honom var att det kändes viktigt för honom att ge tillbaka. Detta eftersom han själv fick chansen i branschen tack vare Sami från Medina som hjälpte honom i början av karriären.

”Jag ville ge tillbaka på ett eller annat sätt. Om man slutar ge tillbaka då stannar det någonstans. För mig blir som ett tack och ge tillbaka de till därute. Jag gläds när det går bra för någon annan, och jag är en sån som tror på folk eftersom jag själv varit i den värsta sitsen.”

Tanken var att Adoo skulle släppa ett helt album i år, men det har varit ett tungt år på det privata planet och arbetet med den egna labeln har tagit mer tid än planerat. Efter att tidigare i år ha kämpat sig igenom och ut på andra sidan av en svår relationskris kom nya singeln "Genom Allting" till, en hyllningslåt till hans fru om hur allt de gått igenom den senaste tiden gjort dom ännu starkare som par. Det är en låt som han hoppas ska kunna tända hoppet hos andra som går igenom liknande saker och sprida ljus i vintermörkret. Låten gästas av vännen och mentorn Sami.

”Jag upplever att det är svårt att prata om relationer som kille, kanske ännu svårare som hiphopare. Man ska liksom ska hålla uppe nån sorts fasad och alltid vara stark. Jag har haft ett kämpigt år i min relation, det är så lätt att tappa bort varandra när man har fullt upp med barn och jobb. Låten Genom Allting handlar om hur viktigt det är att vårda sin relation och inte glömma bort att uppvakta varandra. Jag hoppas den kan inspirera andra att våga öppna upp sig mer om det som är jobbigt.”

Under hashtaggen #GenomAllting uppmanar Adoo andra att våga dela med sig av sina egna liknande erfarenheter och hur de tagit sig ur sina värsta relationskriser. Låten släpps via via Delli Music Group/Cosmos Music.