AKI bjuder på singeln ”The Nogo Show”

AKI är tillbaka med nytt material med ”The Nogo Show”

Få svenska rappare kan stoltsera med att de har varit med och förändrat den svenska hiphopen. En som definitivt kan göra det är den tidigare Labyrint-medlemmen AKI. Med över tio år i branschen har han hunnit göra stora avtryck och förutom att sätta sig själv har han även satt Gottsunda på kartan, och även lyft upp artister från området. Tidigare i år överraskade han dock med att släppa sitt debutalbum Skokartongen, ett album som efterföljdes med ett gästspel i Ison & Filles “Lägg ner ditt vapen” remix samt Blens singel "Paus".

Nu är AKI tillbaka med nytt material med singeln "The Nogo Show". Som vanligt när det kommer till AKI bjuds vi på hans lyriska förmåga kombinerat med betydelsefulla och genomtänkta texter. Denna gång ligger fokus med låten "The Nogo Show" på att belysa media propaganda, polarisering och systematisk förtryck. Han beskriver förorten som "svenska Favelan" och precis som många gånger förr håller inte AKI tillbaka för att rappa om samhällsproblemen.

"Vi ba pangar, kallar i en polarisering/ Tradd, benz, självmedicinering/ De skrattar och kallar det självsanering/ Måste fatta att det är själveliminering"

AKIs the "The Nogo Show" är producerad av Masse Salazar och finns att lyssna på nedan. Låten släpps tillsammans med en animerad musikvideo av Tomas och Joel Paulsson.