ALEKS håller hoppet vid liv med nya singeln "Positivitet"

Aleks följer upp förra veckans release av singeln ”MIN BRODER” med uppföljaren ”Positivitet” där han vill påminna människor om att det finns hopp.

Aleks har sedan några år tillbaka länge fokuserat på positiv och upplyftande musik. Förra veckan släppte han sitt första spår för året med låten ”Min Broder”, en betydelsefull låt som handlar om alla dödskjutningar som drabbat vårt samhälle. Syftet med låten var att uppmana unga killar till att välja en annan väg. Intäkterna till låten gick till organisationen ”Förorten Mot Våld”. Nu är han tillbaka med ännu en viktig uppmaning, denna gång släpper han en uppföljaren som går under namnet ”Positivitet”. Låten inleds med ett sorgligt samtal i en låt där Aleks vill påminna människor om att det finns hopp där ute.

”Denna låt är både en påminnelse till mig själv men även till dig som lyssnar att vi är i behov av positivitet i vår vardag. Rubriker om dödskjutningar och dödligt är svårsmält och det gör att man lätt hamnar i dåliga tankemönster. Med denna låt vill jag liksom visa att det inte behöver vara så. Vi förtjänar alla att vara lyckliga.”

Positivitet är producerad av Matte Caliste, trombonen spelas av Nils Landgren och likt ”Min Broder” så är det Luciano Vargas som mixat och mastrat singeln. Keep up the positive vibe och lyssna på låten nedan!