Aleks sjunger om farlig attraktion i nya singeln ”MIAMI”

Lyssna på nya låten ”Miami”

Tidigare i juli släppte Aleks singeln "Fuxx hela branschen" som gästades av Ison och Nebay Meles. En singel där han gjorde det tydligt att han inte är här för något falskspel. Även fast han nyligen gästade Petters jubileumsalbum så har det varit sparsamt med musik från Aleks håll– något som nu ändras. Aleks är tillbaka med nytt material med den nya singeln ”MIAMI”.

"Denna singel handlar om attraktion. Allt som attraherar är inte alltid bra för dig och det är vad jag försöker belysa i denna singel. Låten i sig har ett väldigt nutida sound och är producerad av "Aleks on the beat", en ny producent som jag har börjat jobba med och jag känner att vi klickar väldigt bra. Jag ser fram emot att släppa mer musik framöver."

"MIAMI" är den andra singeln ur Aleks kommande EP som släpps senare i höst. Låten är mixad av Luciano Vargas och mastrad av Sören Von Malmbrog. Aleks är ingen främling inom musikindustrin, redan 2004 gästade han Ison & Filles album Ison & Fille. Sedan dess har han släppt en hel del singlar och två album , senaste albumet Livet mellan raderna släpptes 2016 och gästades b.la. Cherrie, Abidaz och Dogge Doggelito.

Lyssna på låten nedan och håll utkik på Aleks återkomst på Dopest! För även vi ser fram emot hans musik framöver.