Amins debut EP "Låt oss bli ihågkomna" ute nu!

Helsingborg-rapparen släpper sin debut EP "Låt oss bli ihågkomna"

Det var i vår intervju med Mack Beats som han avslöjade att Amin har ett EP på gång som skulle släppas inom kort. Han släppte kort därefter debutsingeln ”Ändån” den följdes upp med Låt oss bli ihågkomna”  förra veckan och idag debut EPn med samma namn. Amin har länge synts till med Hemmalaget och gästat ett par tracks med bl.a. Grillat & Grändy och Mack Beats utan att släppa något själv. Låt oss bli ihågkomna innehåller 5 spår som är produerade av Mack Beats. Amin visar genom sin lyrik hur skicklig han är på att uttrycka sig på ett sätt som man kan relatera till. Han levererar djupa och personliga texter som handlar mer om att ge en inblick i vem han är än att bara vara kommersiell.

Favoritspår: Alla kort på bordet

Amin hade detta att säga om sin debut EP:

”EP ute nu på Spotify! Vet inte var ska börja… Den här är till mig själv. Till min familj. Till mina vänner. Den är till 60 miljoner människor på flykt från sina hem, och alla X antal miljoner som idag är bosatta runt om i världen. Det här är att möta sina rädslor och använda det som sin största kraft. Det här är att förstå sin egen historia och sätta det i ett större sammanhang. Det här är att skapa sin egen identitet och att börja älska sig själv. Ett stort tack till alla inblandade. @mackbeats för att ha varit fett tillmötesgående i min kreativa process. Soundet jag hörde i min fantasi var exakt det sound som vi fick till. Du fick verkligen mina berättelser att stå i fokus och skapade en stämning i låtarna som fick fram den känslan jag ville förmedla med dina produktioner. @filledanza och @pabloleivawenger för att ha pushat mig genom hela processen och agerat som bollplank samt mentorer när det har låst sig för mig. @ardalanesmaili som har varit mitt visuella bollplank, som har backat upp mig sen dag 1 och som är formgivare för omslagsbilden. @tarotanisawa som har driftat och dragit i många trådar. @olivermartin_ för fotot. Till @atusar på Folkets Husby som lät oss fota i deras lokal @kyaal on the mix och@cosmosmastering för mastern! LÅT OSS BLI IHÅGKOMNA #FXVI#låtossbliihågkomna”.

Lyssna på Amins EP nedan och missa inte releasefesten på Hilma i Stockholm!

https://www.instagram.com/p/BUjDdtjBid5/?taken-by=aminthemc