Ant Wan är the ”Goat” på nya singeln

Lyssna på Matte Caliste-producerade ”Goat” nedan

"Det finns inte någon som mig - jag är one of a kind". Bara två veckor efter senaste släppet "Ingen Autotune" är Ant Wan tillbaka med en ny singel. En utav kriterierna för att vara en rappare måste nästan vara att tycka man är bäst - något Ant Wan gärna poängterar att han är. Hybris, tänker vissa. Facts, tänker andra. Med låtar som "Kall" och "Drip" kan det dock konstateras att han är en av Sveriges hetaste och kanske mest inflytelserika rappare just nu.

Idag släpper Ant Wan singeln "Goat", vilket blir ännu en teaser från det kommande albumet 724 (postkod för Råby) som det under de föregående veckorna flitigt hintats om på sociala medier. Albumet hävdar Ant Wan är något helt annorlunda, och kommer överraska lyssnarna när det släpps.

Låten handlar om hur jag kom dit jag är i dag och blev den jag är. Du måste ha lyssnat på mer än svensk rap för att förstå min musik. Jag har varit ödmjuk hela mitt liv, har inte fått något bra av att vara bra. Jag tycker alla ska känna sig bäst, varför ska du göra något du känner dig tvåa i? Man vinner inte silver, man förlorar bara guld.”

De korta klipp som släppt hittills verkar bevisa på just detta, då en variation av olika typer av produktioner och flows hörs. På singeln "Goat" fokuserar Ant Wan helt på låttext, och detta gör han över ett beat gjort av Matte Caliste. Matte bidrar till hög kvalitet vilket samarbetar bra med Ant Wans rader.

"Ant Wan är en poet, och jag säger jag är bäst, som om dom inte redan vet"

Lyssna på nya singeln "Goat" nedan!