Ant Wan återvänder med nya singeln "Blessed"

"Dom har slutat att fråga om Ant Wan för nu dom har börjat o Googla"

Guess who’s back. Har du inte koll på vem Ant Wan är har du förmodligen levt i skogen utan internet. Förra året fångade Västerås-rapparen Ant Wan både svenska folket och dess spellistor när han släppte singlar som ”Sativa” och ”Soldat”. Hans unika röstläge och råa, ibland kontroversiella texter skapade genast debatter och generade stora lyssnarsiffror och visningar.

Efter att debut-EP:n WOW släpptes i början utav året blev Ant Wan ett garanterat namn på den svenska musikscenen, och när EP:ns största spår ”Kall” hamnade högst upp på topplistorna förstod man att Ant Wan menar allvar. För ungefär en månad sedan släpptes senaste singeln ”Drip” och den har redan lyckats fånga in över 3 miljoner lyssningar på Spotify. Ant Wan är en av de svenska rapparna som jobbar helt självständigt, och har på egen väg lyckats bygga upp både sitt namn och en stor fanbase. Något som visar på att om du har något speciellt – kan du komma hur långt som helst. Utan stora skivbolag som backar dig. Nu är han tillbaka med ännu en singel vid namn ”Blessed”.

Med sina utstickande vocals och självsäkra, ibland likgiltiga texter lämnas lyssnaren med någon slags underhållande mix av förolämpning och fascination. ”Blessed” bevisar återigen att Ant Wan med sitt unika sound satt sig i en helt egen kategori.

”Halva Sverige vill boka, det är klart mina hatare kokar”/”Ni jämför mig med de här rapparna, skäms. Jag borde jämföras med Tupac”

En tillhörande musikvideo har även teasats på sociala medier och förväntas släppas senare under fredagen. I väntan kan du lyssna på Ant Wans nya singel ”Blessed” via Spotifylänken nedan! Vill du se Ant Wan live har han även en pågående turné som du kan köpa biljetter till här.