Ant Wan ger oss somriga kärlekslåten ”Komplicerat”

Om en komplicerad kärleksrelation

Är ni redo för en ny sommarbanger? Förra året gav oss Ant Wan ett soundtrack till sommaren med singeln "Marbella" som blev stor på TikTok och idag har över 19 miljoner streams på Spotify. Nu är de varmare månaderna snart här och Ant Wan ger oss en ny låt perfekt för säsongen.

Idag släpper Ant Wan den nya singeln "Komplicerat", som hintat på rapparens sociala medier de senaste veckorna. "Komplicerat" är en melankolisk, men varm och dansant sommarhit. Vi hör Ant Wan sjunga om en komplicerad kärleksrelation - men trots alla problem har han tilltro till att de kommer hitta tillbaka till varandra om kärleken är menad. För produktionen står NEZS Beats och Aladdin.

"För jag vill inte ha nån annan / Jag vill ba ha dig här / De ba med dig jag vill bli gammal / Jag vill ba göra dig kär / Men de svårt, de för komplicerat / För du vet hur jag är / Men det kommer bli vi om de menat /Tills dess låt oss ba ta farväl" 

Nya singeln "Komplicerat" blir Ant Wans första singel i år och följer upp albumet Wow 2 från förra hösten. Lyssna in dig på Ant Wan i DOPEST Playlist nedan!