• Foto: wavytalkin / DOPEST / FKP Scorpio

Ant Wan säljer ut Hovet – Flyttar spelningen till Avicii Arena

Över 6000 biljetter sålde slut direkt, fler biljetter kommer att släppas den 25:e april avslöjar arrangörerna FKP Scorpio & DOPEST

Efter att ha släppt biljetter under onsdagsmorgonen till sin första spelning någonsin i Stockholm gick det fort. Hovet var slutsålt inom samma dag och senare under kvällen avslöjade Ant Wan att konserten flyttas: Till Avicii Arena.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Ant Wan (@ant.wan1)

Artisten kommer att göra sin första spelning i huvudstaden någonsin och den största konserten hittills i karriären, nu på en av nordens största arenor, tidigare känd som Globen. Efter att ha släppt hit-albumet "The Only Wan" under hösten 2022 samt dess deluxe-version senare under året beger han sig ut för att bjuda på en helt ny liveupplevelse för sina fans.

Konserten kommer att hållas med en åldersgräns på 13+, men det kommer även finnas ett område tillgängligt för 18+ där man bland annat kan köpa alkohol. Utöver vanliga biljetter finns det även ett VIP-paket, där får du tillgång till följande:

  • 1 Ordinarie biljett med sittplats på läktare
  • Tillgång till egen bar innan konserten
  • Tillgång till ståplatsområdet under konserten

Spelningen kommer att gå av stapeln på lördagen den 30:e september 2023 och preliminär tid för öppning är 19.30. Fler biljetter kommer att släppas den 25:e april, som tidigare via AXS klockan 10.00!