Då kan 'Anyone But You' komma till streaming

Rom-comen med Sydney Sweeney & Glen Powell i huvudrollerna går på bio just nu – då kan den du se den hemma

Bea och Ben ser ut som det perfekta paret, men efter en fantastisk första dejt händer något som gör deras heta attraktion iskall. Flera år senare bjuds de båda in till ett bröllop i Australien, så de gör vad vilka två mogna vuxna som helst skulle göra: låtsas vara ett par.

Anyone But You hade biopremiär i Sverige den 19:e januari 2024 och har fått god kritik för sin lekfulla kärleksintrig. Huvudrollsinnehavarna Glen Powell & i synnerhet Sydney Sweeney, som nyligen blivit viral för sitt avsnitt på Youtube-serien Hot Ones, spelar mot varandra i en rom-com som passar perfekt när vi börjar närma oss alla hjärtans dag.

När kan du då se Anyone But Youstreamingtjänster? Just nu finns inget officiellt datum för när filmen kommer att släppas för streaming, men Amazon Prime Video har en sida för den på sin amerikanska plattform, vilket indikerar att det är där den kommer att dyka upp så småningom.

Generellt sett väntar filmstudios i 45 dagar efter att en film börjat gå på bio (den 22:e december i USA) innan de tar de till streamingtjänster, så med lite tur har vi den någon gång i mitten till slutet av februari. Med lite mer tur redan till alla hjärtans dag.