Apple Watch Serie 7 – din perfekta träningspartner

Besitter flera funktioner för ett hälsosamt liv

Har du som nyårslöfte att ta tag ordentligt i din träning? I slutet av förra året presenterade Apple sin senaste version av den omåttligt populära Apple Watch serien. Här får du en perfekt tränings­partner som hjälper dig i din träning och vardag. Precis som tidigare modeller erbjuder Apple Watch Serie 7 en rad funktioner och verktyg anpassade för din hälsa och välmåendes skull. 

Oavsett om du rör dig, tränar eller står upp, känner klockan av varje liten rörelse. De olika aktivitetsringarna visar upp din dagliga aktivitet. Ett tips är att sätta upp som mål att fylla dessa aktiviteter varje dag. Genom utmärkelser, personlig coachning och aktivitetstävlingar får du också hjälp att hålla motivationen uppe. Tycker du om olika typer av träning? Oavsett om det är styrketräning, pilates, HIIT eller Yoga, ger Apple Watch Series 7 dig information som du är mest intresserad av. Tycker du dessutom om att simma, dyka eller surfa? Apple Watch är vattentålig upp till 50 meters djup.

Det är inte bara själva träningen som gör att du mår bra och uppnår dina mål. Sömnen är en minst lika viktig komponent. Appen Sömn och din Iphone kan tillsammans registrera din sömn och hjälpa dig att planera och skapa olika läggdagsrutiner som hjälper dig att uppnå dina sömnmål.

En annan funktion i Apple Watch Series 7 är möjligheten att mäta syrenivån i blodet. Den har en avancerad sensor och app som läser av syremättnaden i blodet – en viktig indikator på det allmänna välbefinnandet. Dessutom kan smartwatchen via appen EKG, när som helst och var som helst, mäta just din EKG på handleden. Ett viktigt framsteg inom teknikutvecklingen att en bärbar enhet kan ge läkare livsviktiga data ifall behovet väl uppstår.

Apple Watch serie 7 finns tillgänglig på Apple.com och kostar från 4 495 kr.