Foto: Dopest.se / ArtbyEsse

A$AP Rocky avslöjar nytt album, ’Don’t Be Dumb’

Uppträdde flera nya låtar på Amazon Music Live

Under fredagen valde A$AP Rocky att meddela att fans mycket snart kan höra artistens nästa album. Enligt rapparen själv är albumet 100% färdigt, och har fått titeln Don't Be Dumb. Trots att Rocky tidigare varit öppen med att ett album är påväg har väntan på ett officiellt uttalande varit lång. Förra året avslöjade han bland annat att sångaren Morrissey både har producerat och skrivit flera låtar på albumet, då namngivet All Smiles.

I en ny intervju med GQ låter det som om Harlemrapparen även vänt sig till albumaktuella superproducenten Metro Boomin. Producentens bidrag är tydligen såpass framträdande att projektet nästan skulle kunna bli misstaget för ett collab-album.

“I'm gonna put it to you like this: This next album needs to be just called Flacko Boomin, you hear me?”

Duon drabbade nyligen samman på “Feel the Fiyaaaah” med Takeoff, från Metro's album HEROES & VILLAINS. Rocky hyllade den bortgångne Migosrapparen, och en rad andra hiphoplegender som gått tragiska öden tillmötes, under ett liveuppträdande på Amazon Music Live. Hyllningen bestod av ett bildspel på avlidna rappare, från 2pac till Pop Smoke, och visades i samband med en av tre nya låtarna som artisten uppträdde.

Än så länge har albumet inget officiellt släppdatum, följ DOPEST för att bli uppdaterad om det kommande projektet!