B.Baby, Hanna Ferm & Yei Gonzales går samman på "Satisfaction"

En romantisk kärlekslåt

Up-and-coming rapparen B.Baby från Göteborg är ett lovande tillskott på den svenska hiphopscenen. Han var även ett av namnen i Spotify x adidas KLASS 2020, tillsammans med andra genombrottsartister. Idag förenas han med en annan Göteborgs-artist, nämligen sångerskan Hanna Ferm. Tillsammans släpper de spåret ”Satisfaction”.

Singeln ”Satisfaction” har teasats på sociala medier sedan några veckor tillbaka. B.Baby och Hanna Ferm levererar en romantisk kärlekslåt producerad av Yei Gonzales. Actions speak louder than words, när de sjunger om den där speciella personen som de är redo att ge hela världen – och satisfaction. Vi hör dessutom en referens till Michael Jackson på refrängen.

Tidigare i år har B.Baby släppt singlarna ”Talk About It 2”, ”Isolerad” med Aj B och den virala Tiktok-hiten ”Håll Käften”. Den unga rapparen har bland annat gjort sig känd för sina ärliga låttexter – samt att han ofta lyfter viktiga ämnen genom musiken. Vi ser fram emot vad mer som väntar från stjärnskottet B.Baby.

Lyssna på ”Satisfaction” med B.Baby, Hanna Ferm och Yei Gonzales i DOPEST Playlist nedan!