För snart tre veckor sedan släppte Göteborgsrapparen B.Baby sin senaste singel "Hjärta", producerad av den hårdjobbande Oscar Chase. Låten utgår ifrån ett Jersey Club-tempo med en framstående sample av Myra Granbergs hit "Tills Mitt Hjärta Går Under" som gått 3x platinum sen den släpptes 2019.

Nu har även B.Baby nått nya framgångar med sin senaste hit, då "Hjärta" nått toppen av Sverigelistan på Spotify. En milstolpe för den unga artisten då det är den första gången det sker i hans karriär.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av B.Baby (@b5baby_)

Baby tog till Instagram för att fira framgången, samt för att tacka de som står honom närmast både i och utanför hans musikkarriär. Han delar även med sig av personliga anteckningar, där han skrivit ner sina mål för 2023. Bland annat gäller det hans tränings- och kostschema, men under rubriken "Musiken" har han även satt upp målsättningar för sina karriär, som däremot inte innehöll en Sverige-etta.

"Ni kan se lite av mina mål 2023 haha & ”1:a plats i Sverige” var inte ens med på kartan då jag begränsade mina drömmar med dessa tankar men men…", skriver Baby i inläggets caption.

Lyssna på "Hjärta" på Spotify!