B.Baby gästade så sent som förra veckan den finska storstjärnan william på albumspåret "Rags 2 Riches", efter att själv ha släppt en rad singlar under våren och sommaren, inklusive den för tillfället borttagna "Ana Wiyak". Nu är han tillbaka med ännu en kärlekshistoria, denna gång klädd i en bekant sample på "Hjärta".

"Låten handlar om ett komplicerat förhållande som aldrig tar slut & att oavsett om hon fått hela världen så är det alltid något som saknas", berättar B.Baby.

Singeln är producerad av en annan hårt jobbande Göteborgare vid namn Oscar Chase (som även ligger bakom Babys senaste singel "Toxic") och samplar pop-artisten Myra Granbergs hit ”Tills mitt hjärta går under” från 2019. En låt vars starka känslospel inspirerade rapparen till att spinna vidare på konceptet

"Jag valde att sampla låten av Myra då jag kände en vibe direkt när jag hörde den & sen uppmanade jag mig själv till att göra den till en låt så att jag kan relatera ännu mer. Jag spelade upp den till Myra sen som gillade vad hon hörde", säger B.Baby.

@b.baby4real ”Hjärta” ute nu på fredag den 20:e hoppas ni är lika taggade som oss ❤️‍ #fypシ #fördig #xyzbca ♬ Hjärta - B.Baby

Ögonblicket när Myra fick höra sin låt samplas på "Hjärta" fångades även på film och las upp Babys TikTok, där vi fick se de båda tillsammans i studion. Det här markerar första gången Baby samplar Myra Granberg men långt ifrån första gången han inkorporerar äldre hits i sina låtar, en skicklighet vi hört på hits som "Var Är Du" där Alan Walkers "Faded" görs om på svenska i hooken.

Lyssna på "Hjärta" och mer ny musik i DOPEST Playlist!