Baby Mala & DOĞANCI designar egen matchtröja i EA FC 24

Efter sin medverkan på spelets soundtrack med "1, 2 & Mer" fortsätter Mala sitt samarbete med EA SPORTS – så spelar du med tröjan

Artisten, dansaren och låtskrivaren Baby Mala fick sin största hit hittills i karriären när hon medverkade på soundtracket till spelet EA FC 24 med sin låt ”1, 2 & Mer”. Låten har idag över två miljoner spelningar på Spotify och musikvideon har 250 000 på Youtube, där vi ser Mala i Brasilien som hon har rötter till via sin familj.

Nu fortsätter deras samarbete då EA SPORTS gått samman med Mala och designern DOĞANCI för att skapa deras alldeles egna matchtröja till spelläget Ultimate Team. Samarbetet avslöjades på Instagram med en trailer där vi ser Mala och hennes vänner iförda den Brasilien-inspirerade tröjan samt hur den ser ut ”in game”.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av MALA (@babymalas)


Filiz Doganci är personen bakom klädmärket DOĞANCI som synts på artister världen över. Så sent som förra sommaren syntes hennes plagg på flera artister under Way Out West i Göteborg, inklusive Ayra Starr. Här har hon inspirerats av färgerna i Brasiliens flagga, men även den tie-dye liknande färgblandning som förekommer i flera av hennes mest ikoniska plagg.

 

Tröjan finns tillgänglig nu i spelläget Ultimate Team, där du kan hitta den i packs eller på transfermarknaden där den finns under ”Club Items” och ”Kits”. För att lättare hitta tröjan, kryssa även i ”No” under fliken ”Authentic” för att filtrera bort matchtröjor från officiella fotbollslag.