Beyoncé släper singeln "MY HOUSE" + 'RENAISSANCE'-filmen

I samband med att den efterlängtade konsertfilmen går upp på bio världen över får vi även ny musik från Bey

RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ lyfter fram resan med artistens episka RENAISSANCE WORLD TOUR. Vi får följa med från förberedelserna, till premiären i Stockholm och enda vägen fram tills finalen i Kansas City, Missouri. Vi får genom djupintervjuer, återberättande och ögonblicksmoment ta del av Beyoncés hårda arbete, engagemang och målmedvetenhet i varje liten aspekt av produktionen.

Turnén mottogs med öppna armar och har slagit rekord världen över, samtidigt som den lyckades med sitt huvuduppdrag att underhålla över 2,7 miljoner fans. Nu när biofilmen har premiär i Sverige och resten av världen får de som inte kunde närvara eller som vill återuppleva den historiska showen chansen till det, men Beyoncé nöjer sig inte med det.

Hon passar även på att släppa den triumfanta singeln ”MY HOUSE”, producerad och skriven av henne själv tillsammans med The Dream. Den bombastiska trap-marchen som låtens ryckiga produktion framkallar kompletteras med ramsor som liknar krigsrop. Något Bey blir ledaren för när hon självsäkert konstaterar: ”Who let these goons out the house? Who they came to see? Me!”.

Du kan köpa biljetter till RENAISSANCE: A FILM BY BEYONCÉ Filmstaden.

Lyssna på ”MY HOUSE” på Spotify!