2017 släppte Biggie Juke aka Stora B sin debut-EP Big Man Big Plans. Genom åren har han tagit med lyssnarna på en resa genom succéfulla singlar och ännu en EP - BACK TO BACK 2020. Vi kan tveklöst säga att många har väntat ivrigt på ett debutalbum från Tensta-rapparen. Idag blir det verklighet när han släpper sin första skiva TRAPSTAR2RAPSTAR

Att Stora B hade något stort på gång har ingen kunnat missa. Under året har han pushat ut flera hyllade singlar. Vi har fått banger på banger när han gett oss spår som “GHETTO BITCH”, “SLIDEA” och “Money Talks”. Alla tre finns nu med på TRAPSTAR2RAPSTAR och sätter verkligen tonen för albumet. Skivan består av totalt 9 spår med gästerna Thrife, Rami, 2.clock, Robbz x Brookz och Jiggs

Skivan inleds med den solklara bangern “GHETTO BITCH” som med sin hårda basgång kickar igång albumet ordentligt. Det mörka trapsoundet genomsyrar hela skivan, som har ett internationellt sound inspirerat av såväl rå OldSchool rap som moderna trap - och sounds från den europeiska scenen. Det känns som att Biggie Juke tar oss med på en resa. 

 

Foto: Pressbild

 

På “FRANCE” får vi ett något mer upptempo beat inspirerat av just den poppigare franska scenen. På “WE DON’T DANCE” beger vi oss till UK för en riktigt rå Drill-låt med stor hitpotential. Med sig på den har han ingen mindre än 2.clock. Albumet rundas sedan av med singeln “BLOCK IS HOT” där Biggie Juke keep it in the family och förenas med brodern Jiggz. 

Med albumet TRAPSTAR2RAPSTAR bevisar Biggi Juke ännu en gång att han konstant fortsätter höja ribban. Han visar prov på ett utvecklat och mångfacetterat sound när han ger oss en mix av genres - samtidigt som han bibehåller en röd genom hela projektet. Sedan debuten har Biggie Juke skapat sig ett unikt sound på den svenska scenen. På debutalbumet tar han, likt en historieberättare, oss med genom livet från just trapstar till rapstar. 

Lyssna på TRAPSTAR2RAPSTAR med Biggie Juke nedan!