C.Gambino släpper debut-EP:n ‘Demons No Angels’

Rapparen följer upp singeln “COCA” med sin första EP

C.Gambino debuterade 2019 med singeln “Rebell”, som idag har närmare 1 miljon streams. Därefter kom hits som “Buntar”, “Lala” och “Nada”, som även de nått höga streaming-siffror. Under 2020 har lyssnarna fått ta del av ett flertal singlar, och nu avslutar han 2020 med sitt första längre projekt Demons No Angels

EP:n består av totalt 6 spår, samtliga producerade av Oscar “Chase” Karlsson. Två av låtarna är de hyllade singlarna “COCA” och “Span” som cirkulerat flitigt på sociala medier. På EP:n visar C.Gambino att han är en mångsidig talang. Vi får höra honom köra hård rap, men även mjukare toner. Snarare än att fördjupa sig i ett tydligt tema – får varje singel tala för sig själv och berätta en egen historia. 

På spåret “Iskall” hör vi C.Gambino bli mer personlig och vi får höra en djupare sida av rapparen. Han berättar om en person som försöker fly från misären, men inte lyckas ta sig ut – utan gång på gång dras tillbaka. 

“Mitt hjärta frös, jag blev is, han blev rökt – vi tog hans liv. Det här är inte något som jag föredrar, längesen jag gav min egna mamma en kram. Många som har taggat bara äkta är kvar jag kommer köra 100 hela vägen tills jag ligger begravd.”

Lyssna på C.Gambinos debut-EP Demons No Angels nedan!