C.Gambino & italienska Baby Gang återförenas på remixen till "Automatic"

En av Italiens största rappare gästar, följer upp Gambinos tidigare remix av "Mentalité"

C.Gambino och den italienska sensationen Baby Gang möts nu återigen när de släpper en remix av Gambinos listtoppande singel ”Automatic”. Collaben följer deras tidigare framgång med remixen av Baby Gangs globala hit ”Mentalité”, ett utbyte av rapkultur som nu alltså går åt båda håll.

Sedan debuten 2019 har C. Gambino streamats över 200 miljoner gånger på Spotify. Hans debutalbum, SIN CITY, som släpptes 2022, nådde betydande framgångar, med huvudsingeln ”M5” i spetsen som nådde #2 på den svenska topplistan. 2023 har varit oerhört starkt för rapparen som haft hitsingel efter hitsingel med bland annat ”G63”, ”CATWALK”, ”Automatic” och nu senast EP:n Silent Hills.

I juni förra året släppte Baby Gang sin internationella genombrottssingel ”Mentalité”, ett spår som fick global fart i början av detta år på topplistor över hela Europa, med en anmärkningsvärd klättring till #9 i Sverige. Den blev därmed den första italienska raplåten att hamna på topplistan i ett nordiskt land och populariteten boostades ytterligare med Gambinos remix som klättrade upp till #5.

Lyssna på ”Automatic RMX” och mer ny musik i DOPEST Playlist!